JoikuSpot

JoikuSpot voor Symbian

Maak van je Symbian toestel een draadloos netwerk

JoikuSpot Light maakt van je telefoon een wifi-spot, ofwel een draadloos netwerk. Heb je een goed internetabonnement (zonder limiet) dan gebruik je deze verbinding thuis met hetzelfde gemak.Het delen van een internetverbinding via een telefoon... Lees de volledige beschrijving

Gemiddeld
6

JoikuSpot Light maakt van je telefoon een wifi-spot, ofwel een draadloos netwerk. Heb je een goed internetabonnement (zonder limiet) dan gebruik je deze verbinding thuis met hetzelfde gemak.

Het delen van een internetverbinding via een telefoon ('tethering') is gemakkelijk en bovendien reuze handig. JoikuSpot Light stel je met een paar eenvoudige stappen in, waarna het een draadloos signaal uitzendt. Andere apparaten met WLAN-adapters (laptops, telefoons, etc.) loggen hier vervolgens op in. Het signaal beveilig je desgewenst met een WEP-sleutel (beveiliging met een wachtwoord).

JoikuSpot Light ondersteunt VPN-toegang (op afstand het intranet van je werk gebruiken) en is hierdoor uitstekend te gebruiken als je op reis bent en nog wat werk te doen hebt. De software maakt de verbinding met 't net en via andere apparaten log je in op deze softwarematige router.

JoikuSpot maakt van je telefoon een wifi-spot, wat dubbele internetabonnementen onnodig maakt. Heb je een dataplan zonder limiet, maak er dan rijkelijk gebruik van via JoikuSpot Light!

Meeste downloads Extensies & Tools voor symbian

JoikuSpot

Download

JoikuSpot Light 2.4

Beoordelingen about JoikuSpot

Promotie×